Regina – Episodul 3

Regina Episodul2 150x150 Regina   Episodul 3

Regina – Episodul 3

Regina este povestea în care personajele din Inimă de Ţigan, fenomenul de televiziune care a făcut istorie în România, se împletesc într-un decor suprinzător cu personaje noi de mare forţă şi sensibilitate.

Două lumi se înfruntă de multă vreme în universul ţigănesc: ţiganii tradiţionalişti şi cei care şi-au pierdut identitatea. Echilibrul este pe cale să se destrame din momentul în care Don Antonucci (Dan Condurache), partenerul din umbră al lui State Potcovaru (Gheorghe Vişu), îşi face apariţia pentru a se stabili în şatră împreună cu familia. Este carismatic, influent şi răzbunător. Trecutul lui de traficant de carne vie, droguri şi arme rămâne ascuns şi nimeni nu bănuieşte motivele care l-au determinat să se reîntoarcă în România. Acum Don Antonucci nu este dispus să piardă chiar dacă trebuie să sacrifice o lume întreagă.
Regina (Diana Dumitrescu), fiica adoptivă a lui Don, atrage atenţia tuturor: chipul ei frumos cu trăsături nobile contrastează puternic cu comportamentul de fiinţă sălbăticită. Dincolo de contraste, ea ascunde însă un secret în forma unui medalion regal. Transformarea Reginei dintr-o fiinţă terorizată şi interiorizată, într-o femeie frumoasă şi plină de viaţă va începe din momentul în care ea se îndrăgosteşte de Cosmin (Bogdan Albulescu), un ţigan aciuat în şatra lui Aurică (Gheorghe Dinică).

SERVER 1

Server 2