Random Hearts – Ironia sortii (1999)

Random Hearts Ironia sortii 1999 150x150 Random Hearts   Ironia sortii (1999)

Random Hearts – Ironia sortii (1999)

Random Hearts – Ironia sortii (1999) online subtitrat – Pentru Dutch Van Den Broeck –sergent in cadrul Departamentului de Afaceri Interne din cadrul Departamentului de Politie din Washington D.C. si Kay Chandler –candidata la alegerile electorale din New Hampshire, increderea este un lucru de mare pret. Carierele amandurora depind de increderea oamenilor in ei. Casatoriile fiecaruia in parte sunt fondate pe incredere.

Sau cel putin asa credeau pana atunci.

Cand un avion in care se aflau Peyton, sotia lui Dutch si Cullen, sotul lui Kay se prabuseste in Golful Chesapeake si nici unul dintre pasageri nu supravietuieste, pentru Dutch si Kay incepe o aventura misterioasa. Fiecare descopera, cu aceasta ocazie, lucruri socante despre consortii lor si, ca prin minune, se indragostesc unul de celalalt.

Astfel, iese la iveala faptul ca Peyton si Cullen calatoreau impreuna ca sot si sotie si aveau asupra lor o pereche de chei identice. Dutch si Kay, doua personalitati foarte diferite una de cealalta si cu temperamente opuse, se gasesc in situatia comuna de soti inselati si dornici sa dezlege misterul acestei duble tradari. Dutch, politist pana in maduva oaselor, incepe sa faca investigatii. Kay, ramasa vaduva cu o fetita de crescut si perspectiva campaniei electorale , nu vrea sa afle mai multe amanunte decat este absolut necesar. Cum descoperirile lui Dutch conduc spre o iubire clandestina consumata pe plajele insorite din Miami, cei doi sunt pusi in situatia de a impartasi sentimentele de furie si tristete datorate tradarii fostilor lor parteneri de viata. In valtoarea evenimentelor, intre Dutch si Kay se infiripa o poveste de dragoste.

SERVER 1

Server 2

Partea I

Partea II